Loading...

Object Felicia shirt dress

499.95DKK

Se størrelsesguide i beskrivelsen

 


Loading...

Produktbeskrivelse Object Felicia shirt dress

Sumk sommerkjole med et suer fint grafisk blomstret print. Bundfarven er lys lavendelblå med print i fersken og sort. Kjolen fungerer både som almindelig skjortekjole og som wrap dress. Du har altså mulighed for at gøre kjolen lidt større, ved at løsne snoren indenunder. Kjolen har et kort ærme med løs smock, v-udskæring, knaplukning i den ene side og bindebånd.

Object Felicia shirt dress er den perfekte sommerkjole som både kan bruges til fest og hverdag. Style den med sandaler eller sneakers til.

  • Style: OBJFELICIA 2/4 SHIRT DRESS
  • Materiale: 82% Viscose Lenxing Ecovero 18% Polyamid
  • Pasform: Almindelig i størrelsen
  • Vaskeanvisning: 30 grader

Object er et dansk mærke under BESTSELLER koncernen.

Object designer tøj ud fra 3 nøgleord som bedst beskriver den kvinde de designer til: Cool, bevidste og kreative kvinder. Object hylder kvinder og de mange forskellige måder vi kan være cool og bevidste på. Og ikke mindst alle de mange forskellige måder, vi er kreative på. Object tror på, at mode er andet end en flygtig trend og at garderoben også skal indeholde de helt klassiske styles som t-shirts, skjorter og bukser.

Se andre styles fra Object her

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

34, 44, 36, 38, 40, 42, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Object Felicia shirt dress”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.