Loading...

Object Hannah skindskjorte

1,699.95kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Object Hannah skindskjorte

Object Hannah skindskjorte i den lækreste creme-farve. Skjorten er lavet i det blødeste lammeskind og har trykknapper. Skjorten har en syning foran, som går ned i et V foran og bagpå. Skjorten har raglanærmer. Desuden har skjorten en fin krave og 2 skrålommer. Ærmelængden er 7/8.

Skjorten er lavet af lammeskind og kan have små mærker eller uregelmæssigheder, som indikerer at det er lavet af den bedste læder. Læder-produkter bliver smukkere med tiden, men skal selvfølgelig plejes ordentligt.

Skjorten kan både bruges som en kort jakke og være åbenstående men også som en fin skjorte der er lukket. Brug den til jeans eller en smal buks.

  • Mål: Skjorten måler ca. 56 cm over barmen i str. 36 og 65 cm i længden
  • Pasform: rummelig i størrelsen
  • 100% lammeskind

Om Object

Object er et dansk mærke under BESTSELLER koncernen.

Object designer tøj ud fra 3 nøgleord som bedst beskriver den kvinde de designer til: Cool, bevidste og kreative kvinder. Object hylder kvinder og de mange forskellige måder vi kan være cool og bevidste på. Og ikke mindst alle de mange forskellige måder, vi er kreative på. Object tror på, at mode er andet end en flygtig trend og at garderoben også skal indeholde de helt klassiske styles som t-shirts, skjorter og bukser.

Se andre styles fra Object her

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

 

Størrelse

34, 36, 38, 40, 42, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Object Hannah skindskjorte”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.