Sale 70%
Loading...

Object Laurie strik

Se størrelsesguide i beskrivelsen

This product is currently out of stock and unavailable.

Loading...

Beskrivelse af Object Laurie strik

Så er den super fede strik landet fra Object. Strikken har en super lækker farve og har sorte “bomber” på . Strikken er rund i halsen har en rib i bunden og ved håndled. Den har et super smukt lille ballonærme.

Object Laurie strik bliver din favorit i efteråret. Den passer til jeans, og bukser generelt. Strikken vil være cool over en lækker kjole og til et par fede boots.

  • Pasform: Almindelig i størrelsen
  • Materiale: 50% akryl, 20% uld, 15% Nylon 0g 15% polyester.
  • Maskinvask på uld-program.
  • Må ikke tørretumbles
  • Tip: hæng din striktrøje ud på badeværelset efter du har været i bad og der er fugtigt. På den måde regenererer fibrene i strikken og du behøver ikke at vaske så ofte. Kan også virke hvis du hænger strikken udenfor en dag hvor vejret er fugtigt.

Om Object

Object er et dansk mærke under BESTSELLER koncernen.

Object designer tøj ud fra 3 nøgleord som bedst beskriver den kvinde de designer til: Cool, bevidste og kreative kvinder. Object hylder kvinder og de mange forskellige måder vi kan være cool og bevidste på. Og ikke mindst alle de mange forskellige måder, vi er kreative på. Object tror på, at mode er andet end en flygtig trend og at garderoben også skal indeholde de helt klassiske styles som t-shirts, skjorter og bukser.

Se andre styles fra Object her

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

 

Størrelse

34, 36, 38, 40, 42, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Object Laurie strik”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.