Loading...

Object Leena blondetop black

160.00kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Object Leena blondetop singlet

Den fine Object Leena blondetop er den perfekte basis-top som du kan bruge til alt. Brug den som en lille undertrøje under en fin skjorte eller brug den alene som sommertop. Pasformen er super fin og den sidder ikke alt for stramt ned over kroppen.

Toppen er i et let og strækbart materiale som føles rart på kroppen og som giver plads til bevægelsesfrihed. Med de justérbare stropper har du mulighed for at tilpasse blusen til din kropsform.

Længden er 59 cm i str M/L


  • 83% Cupro, 14% Polyamid, 3% Elastan
  • Maskinvask ved 30 °C
  • Må ikke bleges
  • Må ikke tørretumbles
  • Må ikke stryges
  • Må ikke renses
  • Tørres på tørresnor

Se flere styles fra Object her

Object er et dansk mærke under BESTSELLER koncernen.

Object designer tøj ud fra 3 nøgleord som bedst beskriver den kvinde de designer til: Cool, bevidste og kreative kvinder. Object hylder kvinder og de mange forskellige måder vi kan være cool og bevidste på. Og ikke mindst alle de mange forskellige måder, vi er kreative på. Object tror på, at mode er andet end en flygtig trend og at garderoben også skal indeholde de helt klassiske styles som t-shirts, skjorter og bukser.

Som noget nyt hos This Season kan du nu købe blandt andet blondetop til dine tights. Alle nye produkter udvælges, så de altid passer til andre styles på webshoppen, da det er vigtigt at man kan få en helhed ud af sit look. De nye styles i webshoppen kan også bruges til træning såvel som fritid.

Følg os på facebook eller Instagram for masser af inspiration, lækre nye styles og finde giveaways.

Størrelse

xs/s, L/XL, M/L, S/M

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Object Leena blondetop black”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.