Loading...

Object Olenka cardigan – broderi

299.95kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Object Olenka cardigan broderi

Super smuk og lækker cardigan i en blød kvalitet. Striken har 3/4 ærme med masser af plads i. Den er gennemknappet med små fine blomsterknapper og har rund hals. Det er en kort cardigan og den har smukke blomster broderet på forsiden.

Object Olenka cardigan broderi er perfekt som en lille sommer-cardigan og den kan bruges over toppe og kjoler. Super blød i kvaliteten.

  • Pasform: Almindelig i størrelsen
  • Materiale: 50% Lenzing Ecovero 27% Nylon 23% polyester
  • Mål: 49 cm i længde og 51 cm over brystet i str. S
  • Vaskeanvisning: 30 grader
  • Må ikke tørretumbles
  • Tip: hæng din striktrøje ud på badeværelset efter du har været i bad og der er fugtigt. På den måde regenererer fibrene i strikken og du behøver ikke at vaske så ofte. Kan også virke hvis du hænger strikken udenfor en dag hvor vejret er fugtigt.

Om Object

Object er et dansk mærke under BESTSELLER koncernen.

Object designer tøj ud fra 3 nøgleord som bedst beskriver den kvinde de designer til: Cool, bevidste og kreative kvinder. Object hylder kvinder og de mange forskellige måder vi kan være cool og bevidste på. Og ikke mindst alle de mange forskellige måder, vi er kreative på. Object tror på, at mode er andet end en flygtig trend og at garderoben også skal indeholde de helt klassiske styles som t-shirts, skjorter og bukser.

Se andre styles fra Object her

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

 

Størrelse

34, 36, 38, 40, 42, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Object Olenka cardigan – broderi”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.