Loading...

Object Papaya wrap dress

399.95DKK

Se størrelsesguide i beskrivelsen

Loading...

Produktbeskrivelse Object papaya wrap dress

Lang slå-om nederdel med fine flæsedetaljer i kanterne. Lille fint kort ærme. Object Papaya wrap dress er i et smukt mønster med farverne peach og lavendel som de dominerende farver.

Kjolen er den perfekte kjole til en hyggelig havefest og sandaler til eller hvis du skal til en større fest som f.eks. et bryllup. Object Papaya wrap dress kan også bruges over et par jeans og til et par sneakers. Brug evt. en kort jakke, cardigan eller strik over.

Lidt lille i størrelsen

  • Materiale:  100% Polyester
  • Vaskeanvisning: 30 grader

Object er et dansk mærke under BESTSELLER koncernen.

Object designer tøj ud fra 3 nøgleord som bedst beskriver den kvinde de designer til: Cool, bevidste og kreative kvinder. Object hylder kvinder og de mange forskellige måder vi kan være cool og bevidste på. Og ikke mindst alle de mange forskellige måder, vi er kreative på. Object tror på, at mode er andet end en flygtig trend og at garderoben også skal indeholde de helt klassiske styles som t-shirts, skjorter og bukser.

Se andre styles fra Object her

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

34, 36, 38, 40, 42, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Object Papaya wrap dress”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *