Loading...

Object Selene Coat

799.95kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Object Selene coat

Object Selene coat er en lang overshirt jakke i et smukt ternet mønster. Jakken lukkes med knapper og har to brystlommer.

Den lange jakke er i farverne lys beige, grå, rosa og lys brun. Super smuk kombination. Foret indvendig er i den smukke rosa farve som også går igen udenpå.

OBS: stoffet vil forventes at fnulre en smule, hvor det bliver slidt mest. Eks. ved taskestropper.

  • Style: OBJSELENE LONG COAT
  • Pasform: Almindelig i størrelsen
  • Materiale: 80%polyester(50% recycled polyester) 20%uld
  • Skal renses

Om Object

Object er et dansk mærke under BESTSELLER koncernen.

Object designer tøj ud fra 3 nøgleord som bedst beskriver den kvinde de designer til: Cool, bevidste og kreative kvinder. Object hylder kvinder og de mange forskellige måder vi kan være cool og bevidste på. Og ikke mindst alle de mange forskellige måder, vi er kreative på. Object tror på, at mode er andet end en flygtig trend og at garderoben også skal indeholde de helt klassiske styles som t-shirts, skjorter og bukser.

Se andre styles fra Object her

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

 

Størrelse

34, 36, 38, 40, 42, XS, S, M, L, XL

1 anmeldelse af Object Selene Coat

  1. Johanne Terpgaard-Jensen (verificeret ejer)

    Lækker jakke, er lidt stor i størrelsen, og da jeg er str. L/42 og 181cm høj, vil jeg understøtte jakken med et “stort” bælte. En god overgangsjakke, og vinterjakke hvis du tager en god trøje på indenunder.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.