Sale 100 kr
Sale 70%
Loading...

Object Stigi strik

459.95DKK
100.00DKK

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Object Stigi strik

Den ultimative julestrik er landet i shoppen. Den har det fineste mønster og har både lurex-tråde og mini-pailetter i strikken. Den har rund hals og rib i kanterne. Strikkens mønster er sort i bunden og lys sandfavet i mønsteret.

Object Stigi strik er super fin til bukser, nederdele og over strik og kjoler. Kan både styles med tumge støvler eller en fin hæl til.
OBS: pailletter er ikke dækket af reklamation under almindelig slitage. (F.eks. hvis en taske sidder over og river pailleter løs etc.)

  • Pasform: Almindelig i størrelsen
  • Materiale: 45% akryl, 43% polyester, 8% uld, 4% elastan
  • Vaskeandvisning: 30 grader – brug evt. en vaskepose, så du beskytter pailletterne.
  • Må ikke tørretumbles
  • Tip: hæng din striktrøje ud på badeværelset efter du har været i bad og der er fugtigt. På den måde regenererer fibrene i strikken og du behøver ikke at vaske så ofte. Kan også virke hvis du hænger strikken udenfor en dag hvor vejret er fugtigt.

Om Object

Object er et dansk mærke under BESTSELLER koncernen.

Object designer tøj ud fra 3 nøgleord som bedst beskriver den kvinde de designer til: Cool, bevidste og kreative kvinder. Object hylder kvinder og de mange forskellige måder vi kan være cool og bevidste på. Og ikke mindst alle de mange forskellige måder, vi er kreative på. Object tror på, at mode er andet end en flygtig trend og at garderoben også skal indeholde de helt klassiske styles som t-shirts, skjorter og bukser.

Se andre styles fra Object her

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

 

Størrelse

34, 36, 38, 40, 42, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Object Stigi strik”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.