Loading...

Object Tujia strik

359.95DKK

Se størrelsesbeskrivelse længere nede


Loading...

Beskrivelse af Object Tujia strik

Lækker blød strik med v-udskæring i flot grå farve. Strikken er en kortere model og er firkantet i figuren. Den er oversize og strikken er i rib.

Object Tujia strik passer perfekt til nederdelen i samme serie, som du kan finde

Brug strikken under dine veste eller over dine skjorter og t-shirts. Strikken er en basic strik, som kan bruges til det meste.

TIP: hæng eller læg din strik på baedværeselset umiddelbart efter du har været i bad. Fugten hjælper til at regenerere fibrene i strikken, så den ikke behøver at blive vasket for ofte.

  • Pasform: oversize fit
  • Model: OBJTUJA LS KNIT PULLOVER
  • Materiale: 48%viscose 27%polyester 25% Nylon
  • Vaskeanvisning: max 40 grader

Object er et dansk mærke under BESTSELLER koncernen.

Object designer tøj ud fra 3 nøgleord som bedst beskriver den kvinde de designer til: Cool, bevidste og kreative kvinder. Object hylder kvinder og de mange forskellige måder vi kan være cool og bevidste på. Og ikke mindst alle de mange forskellige måder, vi er kreative på. Object tror på, at mode er andet end en flygtig trend og at garderoben også skal indeholde de helt klassiske styles som t-shirts, skjorter og bukser.

Se andre styles fra Object her

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

34, 44, 36, 38, 40, 42, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Object Tujia strik”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.