Loading...

Object Wela shirt

359.95kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Object Wela shirt

Smukkeste skjorte med burn-out mønster i blomsterprint. Blusen er til dels gennemsigtig og er gennemknappet. Skjorten har et løst fit og knap nede ved ærmet. Skjorten er lige dele feminin og rå. 

Object Wela shirt er perfekt til hverdag og fest, da den sagtens kan være nedtonet med en fin top under eller sættes til en festlig underdel. Meget eksklusivt look og feeling på den. Mix den enten med jeans for et cool feminint look eller med festlige underdele.

  • Style: OBJWELA L/S SHIRT
  • Pasform: almindelig i størrelsen
  • Materiale: 100% Polyester
  • Maskinvask ved 30 °C

Om Object

Object er et dansk mærke under BESTSELLER koncernen.

Object designer tøj ud fra 3 nøgleord som bedst beskriver den kvinde de designer til: Cool, bevidste og kreative kvinder. Object hylder kvinder og de mange forskellige måder vi kan være cool og bevidste på. Og ikke mindst alle de mange forskellige måder, vi er kreative på. Object tror på, at mode er andet end en flygtig trend og at garderoben også skal indeholde de helt klassiske styles som t-shirts, skjorter og bukser.

Se andre styles fra Object her

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

 

Størrelse

34, 44, 36, 38, 40, 42, XS, S, M, L, XL

1 anmeldelse af Object Wela shirt

  1. Johanne Terpgaard-Jensen (verificeret ejer)

    Super flot skjorte i det lækreste materiale

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.