Loading...

Object Wendy strikvest

329.95kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Object wendy strikvest

Der er landet en fantastisk smuk kabelstrikket vest i shoppen. Strikken har en god længde – ned over numsen og har en fint stort ærmegab. Der er ribkant ved halsudskæring og rundt om ærmegabet.

Object wendy strikvest er perfekt over en fin skjorte eller bluse og fungerer perfekt under en blazerjakke. Brug den over leggings eller stramme jeans.

  • Style: OBJWENDY KNIT WAISTCOAT – Silver gray
  • Pasform: Almindelig i størrelsen
  • Mål: 84 cm i str. m i længden. 53 cm over brystet i str. m
  • Materiale: 50% akryl, 50% bomuld
  • Vaskeandvisning: 30 grader – brug evt. en vaskepose, så du beskytter pailletterne.
  • Må ikke tørretumbles
  • Tip: hæng eller læg din striktrøje ud på badeværelset efter du har været i bad og der er fugtigt. På den måde regenererer fibrene i strikken og du behøver ikke at vaske så ofte. Kan også virke hvis du hænger strikken udenfor en dag hvor vejret er fugtigt.

Om Object

Object er et dansk mærke under BESTSELLER koncernen.

Object designer tøj ud fra 3 nøgleord som bedst beskriver den kvinde de designer til: Cool, bevidste og kreative kvinder. Object hylder kvinder og de mange forskellige måder vi kan være cool og bevidste på. Og ikke mindst alle de mange forskellige måder, vi er kreative på. Object tror på, at mode er andet end en flygtig trend og at garderoben også skal indeholde de helt klassiske styles som t-shirts, skjorter og bukser.

Se andre styles fra Object her

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

 

Størrelse

34, 36, 38, 40, 42, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Object Wendy strikvest”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.