Loading...

Pico bobby hår pin purple glitter

20.00DKK

10 på lager

Loading...

Pico´s klassiske Bobby hår pin findes i et hav af farver.

De fine små hårspænder kan bruges enkeltvis eller flere samlet. De giver din frisure et fint twist, hvad enten du laver en hel frisure med spænderne eller bare skal holde nogle totter på plads.

Hår pin sælges enkeltvis.

Måler 7 cm.

Pico er et dansk mærke som er designet af Anne-Marie Pico. Hun grundlagde Pico i 2004 og Picos filosofi er, at smykker og accessories er den perfekte måde at udtrykke sig selv på, og en lettilgængelig adgang til at ændre ens udtryk. Hvor og hvornår, man bærer smykker, er individuelt, og Pico arbejder derfor på at lave et stort udvalg, så der er de rigtige smykker til enhver personlighed, enhver lejlighed og enhver årstid. For at have det store udvalg, der passer til omskiftelige tider, humører og lejligheder er det for Pico afgørende, at priserne holdes på et rimeligt niveau – naturligvis sikret på en måde, der ikke svigter de høje kvalitetskrav, som både håndværk og materiale skal leve op til.

Vi har valgt at forhandle smykkerne og hårpynten fra Pico, fordi vi elsker deres legesyge univers, hvor der er plads til masser af farver og sjove elementer.

Smykkerne fra Pico er lavet i i 925 sterling sølv og guldbelagt med 24 karat.

Alle Picos spænder er også nikkelfrie og med en stærk holdbarhed i forgyldningen. Ydermere har Pico fra i år valgt at deres leverandører skal benytte genanvendelig emballage til produkterne, hvilket vil sige at deres polyposer som hårprodukterne bliver leveret i er lavet af genadvendelige materialer.

Størrelse

S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pico bobby hår pin purple glitter”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *