Loading...

Pieces Ballroom long singlet nude

129.95DKK

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Produktbeskrivelse Pieces Ballroom long singlet –  light shapewear

Så  er den fedeste nyhed landet på shoppen. Du kan nu få det fineste shapewear fra Pieces, som kan bruges under alt dit tøj. Den lange singlet her, kan bruges under kjoler. Den har en nude farve, så den passer under det meste tøj. Den får dit tøj til at falde flot på kroppen og du får en følelse af at tøjet sidder bedre. Den har inden syninger men masser af elastik.

Pieces Ballroom long singlet er perfekt under kjoler og du skal vælge den størrelse du normalt bruger. Den er lidt stram at tage på, men det er meningen.

 

  • Style: PCBALLROOM LONG SINGLET – Nude
  • Pasform: almindelig i størrelsen – tætsiddende
  • Materiale:  94% Nylon 6% Elastan
  • Vaskeanvisning: 30 grader
Om Pieces

PIECES er et dansk beklædnings- og tilbehørsmærke i Århus. Det blev etableret i 2003 som en del af BESTSELLER-gruppen, et dansk familieejet modefirma, der blev grundlagt i 1975. Vision for Pieces, er at inspirere uafhængige unge kvinder til at skabe og fuldføre deres lige så bemyndigende og legende look! Pieces designer varer indenfor alle kategorier indenfor mode som tøj, shapewear, badetøj, sko og smykker. Du kan således gennemføre hele dit look med Pieces fra danske Bestseller.

Se andre styles fra Pieces her

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

L/XL, M/L, S/M, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pieces Ballroom long singlet nude”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.