Loading...

Pieces Bossy blazer white

359.95kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Produktbeskrivelse Pieces Bossy blazer white

Super lækker og cool blazer i hvid fra Pieces. Blazeren er ikke oversize og derfor størrelses-svarende. Blazeren har lange ærmer, 2 påsyede lommer og skulderpuder.

Pieces Bossy blazer white er det perfekte overtøj til hele sommeren, da den giver et let udtryk og kan gøre et råt outfit blødere. Brug den til jeans og t-shirt eller udover din fine sommerkjole. Er desuden også ret fed til shorts og sneakers.

 

  • Style: PCBOSSY LS LOOSE BLAZER
  • Pasform: almindelig i størrelsen – tætsiddende
  • Materiale:  88% polyester – 12%elastan
  • Vaskeanvisning: 30 grader
Om Pieces

PIECES er et dansk beklædnings- og tilbehørsmærke i Århus. Det blev etableret i 2003 som en del af BESTSELLER-gruppen, et dansk familieejet modefirma, der blev grundlagt i 1975. Vision for Pieces, er at inspirere uafhængige unge kvinder til at skabe og fuldføre deres lige så bemyndigende og legende look! Pieces designer varer indenfor alle kategorier indenfor mode som tøj, shapewear, badetøj, sko og smykker. Du kan således gennemføre hele dit look med Pieces fra danske Bestseller.

Se andre styles fra Pieces her

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pieces Bossy blazer white”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.