Loading...

Pieces Imagine Shapewear shorts – Black

149.95kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Produktbeskrivelse Pieces Imagine shapewear shorts – black

Så  er den fedeste nyhed landet på shoppen. Du kan nu få det fineste shapewear fra Pieces, som kan bruges under alt dit tøj.

De fine bløde og enormt elastiske shorts har cykelshorts længde. De har en bred linning som holder maven inde og som får dit tøj til at falde super flot. Brug den nude farve under dine lyse bukser og nederdele, men brug dem generelt under alt.

Pieces Imagine shapewear shorts – black er perfekt til at holde dine former på plads og den største fordel er, at dit tøj og særligt bukser sidder flottere. De glider ikke op eller ned, da de sidder tæt.

 

  • Style: PCIMAGINE SHAPEWEAR SHORTS BLACK
  • Pasform: almindelig i størrelsen – tætsiddende
  • Materiale:  76% polamid 24% Elastan
  • Vaskeanvisning: 30 grader
Om Pieces

PIECES er et dansk beklædnings- og tilbehørsmærke i Århus. Det blev etableret i 2003 som en del af BESTSELLER-gruppen, et dansk familieejet modefirma, der blev grundlagt i 1975. Vision for Pieces, er at inspirere uafhængige unge kvinder til at skabe og fuldføre deres lige så bemyndigende og legende look! Pieces designer varer indenfor alle kategorier indenfor mode som tøj, shapewear, badetøj, sko og smykker. Du kan således gennemføre hele dit look med Pieces fra danske Bestseller.

Se andre styles fra Pieces her

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

L/XL, M/L, S/M, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pieces Imagine Shapewear shorts – Black”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.