Loading...

Pieces Sirene singlet black

99.95kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Produktbeskrivelse Pieces Sirene singlet black

Mangler du lige den perfekte diskrete top under dine overdele eller kjoler, så er Sirene toppen fra Pieces genial. Den har justérbare stropper og et lille fint v-udsæring. Blusen er helt normal i længden og størrelsen. Materialet er super blødt og en bomuldsmix.

Pieces Sirene singlet black er perfekt under kjoler og skjorter og du skal vælge den størrelse du normalt bruger. Om sommeren kan du sagtens bruge toppen alene under en cardigan eller blazer.

  • Style: PCSIRENE SINGLET
  • Pasform: almindelig i størrelsen
  • Materiale: 48% bomuld 47% modal 5%elastan
  • Vaskeanvisning: 30 grader
Om Pieces

PIECES er et dansk beklædnings- og tilbehørsmærke i Århus. Det blev etableret i 2003 som en del af BESTSELLER-gruppen, et dansk familieejet modefirma, der blev grundlagt i 1975. Vision for Pieces, er at inspirere uafhængige unge kvinder til at skabe og fuldføre deres lige så bemyndigende og legende look! Pieces designer varer indenfor alle kategorier indenfor mode som tøj, shapewear, badetøj, sko og smykker. Du kan således gennemføre hele dit look med Pieces fra danske Bestseller.

Se andre styles fra Pieces her

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

xs/s, L/XL, M/L, S/M, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pieces Sirene singlet black”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.