Loading...

Shoedesign Copenhagen Maldive sandal black

749.95kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen

Mangler din størrelse, så send os en mail på info@thisseason.dk – så skaffer vi den til dig 🙂


Loading...

Beskrivelse af Shoedesign Copenhagen Maldive sandal black

Så er den lækreste og blødeste sandal landet. Den er i 100% læder og har en justérbar rem over foden. Sandalen har en utrolig blød sål og er super behagelig at have på.

Shoedesign Copenhagen Maldive sandal black er perfekt til feminine kjoler og shorts, da den har et chunky look. Desuden super fed til denim også.

  • 100% læder
  • Pasform: Almindelig i størrelsen
  • Behandles med shoecare beregnet til skind
Om Shoedesign Copenhagen

Der er kommet en ny spiller på det danske marked, når vi snakker lækre sko og støvler i gode  kvaliteter. Shoedesign Copenhagen er et nyt og spændende brand, som fremstiller deres lækre fodtøj i Europa og som ikke går på kompromis med deres kvalitet. Deres første kollektion så dagens lys i efteråret 2021.

Skoene er altid i et tidsløst design og om vinteren kan du ikke undgå at lægge mærke til de rå og stilfulde støvler, som er perfekte til det danske efterår og vinter.

Hvis du også elsker at kunne bruge dine støvler og sko i flere sæsoner, så kommer du til at elske dit fodtøj fra Shoedesign Copenhagen.

Brandet har også et overskueligt prisniveau, hvor du får rigtig meget kvalitet for pengene. Og er du til lækre kvaliteter så er varerne helt sikkert noget for dig.

Det tidsløse danske design som er så anerkendt ude i verdenen, vil få de fleste til at vælge et mærke som Shoedesign Copenhagen. Fordi de produceres i Europa og også er et dansk ekspressbrand, så har du altid muligheden for at være med på den seneste trend, som også er vigtigt for brandet.

Selvom støvlerne er chunky er de ikke tunge. Støvlerne har en lethed over sig og derfor passer de rigtigt godt til din hverdag, hvor du måske har en kjole eller en lækker buks på.

Kan du lide at være på forkant med nye tendenser og en opdateret og moderne garderobe? Vægter du kombinationen af kompromisløs komfort og gennemført design højt? Så bør du kigge nærmere på dette brand, som du helt sikkert vil komme til at se meget mere til i den nærmeste fremtid.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

39, 41, 36, 37, 38, 40, 42, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Shoedesign Copenhagen Maldive sandal black”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.