Loading...

Sissel Edelbo Affection strap dress 02

899.00DKK

Ikke på lager

Loading...

Sissel Edelbo Affection strap dress 02 –

One size og unika – der findes kun denne ene kjole i dette print.

  • Bryst: 114 cm
  • Fuld længde: 126 cm

Affection Strap Dress er en del af Never Out Of Stock-kollektion. Denne one-of-a-kind kjole har med sine tynde stropper, og søde knap-detalje på fronten, et let og feminint udtryk. Med sin løse pasform klæder den enhver kropsform, og den smukke overskæring nederst, giver det perfekte lette udtryk. Affection Strap Dress er ideel til alle årstider alt efter hvordan du vælger at style den.

Om Sissel Edelbo

Alle styles fra Sissel Edelbo er bæredygtige, idet de er syet af vintage sarier. Sarierne har før været båret af indiske kvinder, og der vil derfor være mindre brugsspor på alle styles i form af fx mindre pletter og løse tråde, porøst stof og mindre reparationer. Brugssporene ses som tøjets unikke “skønhedsfejl”. Disse reflektere det liv – og den kærlighed den tidligere ejer har tilføjet stoffet.  FROM ONE WOMAN TO ANOTHER.

Sissel Edelbo ønsker at source de fineste vintage-materialer fra Indien, og omdanne dem til garderobefavoritter til kvinder, der lige som os, ønsker at have en unik og ansvarlig stil. Kernen i Sissel Edelbo er upcycling af smukke vintage sarier, som i generationer er blevet båret af indiske kvinder. De farverige, genanvendte sarier udvælges nøje, inden de efterfølgende re-designes til klædelige styles med en lækker boho vibe.

I og med at størstedelen Sissel Edelbo produkter er lavet af genanvendte sarier, som er opkøbt brugte og dermed er allerede eksisterende tekstiler, kan vi desværre ikke oplyse om materialesammensætningen heri. Sarierne kan variere en hel del i kvalitet og vævning. De indsamler flere hundrede-tusinde sarier årligt, og udvælger de prints og kvaliteter, de føler lever op til vores smags- og kvalitetskrav.

Se mere fra Sissel Edelbo her

Følg os på Facebook eller Instagram og få masser af inspiration til styling eller deltag i de lækre giveaways.

 

 

Størrelse

S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sissel Edelbo Affection strap dress 02”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *