Loading...

Sissel Edelbo brave shirt dress 06

999.00DKK

Ikke på lager

Loading...

Sissel Edelbo Brave Shirt Dress 06 – Fersken/grå

One size og unika – der findes kun denne ene kjole i dette print.

  • Talje bredde: 184 cm
  • Fuld længde foran: 120 cm
  • Fuld længde bagpå: 124 cm
  • Ærme længde: 61 cm

Brave Shirt Dress er en lang, rummelig skjortekjole, der klæder enhver kropstype. Der er tilføjet rynkedetaljer på øvre ryg og foran på skuldrene for give vidde og bevægelse. På denne one of a kind-kjole er der placeret  knapper fra top til bund,, så du selv kan vælge, om du vil style den lukket – eller åben som en smuk kimono eller let cardigan.

Om Sissel Edelbo

Alle styles fra Sissel Edelbo er bæredygtige, idet de er syet af vintage sarier. Sarierne har før været båret af indiske kvinder, og der vil derfor være mindre brugsspor på alle styles i form af fx mindre pletter og løse tråde, porøst stof og mindre reparationer. Brugssporene ses som tøjets unikke “skønhedsfejl”. Disse reflektere det liv – og den kærlighed den tidligere ejer har tilføjet stoffet.  FROM ONE WOMAN TO ANOTHER.

Sissel Edelbo ønsker at source de fineste vintage-materialer fra Indien, og omdanne dem til garderobefavoritter til kvinder, der lige som os, ønsker at have en unik og ansvarlig stil. Kernen i Sissel Edelbo er upcycling af smukke vintage sarier, som i generationer er blevet båret af indiske kvinder. De farverige, genanvendte sarier udvælges nøje, inden de efterfølgende re-designes til klædelige styles med en lækker boho vibe.

I og med at størstedelen Sissel Edelbo produkter er lavet af genanvendte sarier, som er opkøbt brugte og dermed er allerede eksisterende tekstiler, kan vi desværre ikke oplyse om materialesammensætningen heri. Sarierne kan variere en hel del i kvalitet og vævning. De indsamler flere hundrede-tusinde sarier årligt, og udvælger de prints og kvaliteter, de føler lever op til vores smags- og kvalitetskrav.

Se mere fra Sissel Edelbo her

Følg os på Facebook eller Instagram og få masser af inspiration til styling eller deltag i de lækre giveaways.

 

 

Størrelse

S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sissel Edelbo brave shirt dress 06”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *