Loading...

Sissel Edelbo Charm short dress 115

899.00DKK

Ikke på lager

Loading...

Sissel Edelbo Charm short dress 115 – Lyserød

One Size  og unika – der findes kun denne ene kjole i dette print.

  • Fuld længde: 100 cm
  • Talje: 135 cm

Charm Short Dress er skabt ud fra designet på en af vores bestseller-top, Charm Top. Ligesom med toppen, er denne kjole one of a kind og lavet af indiske, vintage sarier. Med flæsekanter på de korte ærmer og V-udskæring foran, får kjolen det fineste feminine udtryk. Vi har tilføjet underdelen, som giver kjolen bevægelse og et pift af legende lethed. Kjolens længde giver forskellige muligheder for styling, hvad enten du er til bare ben og sandaler, eller et cool look med jeans og sneaks.

Om Sissel Edelbo

Alle styles fra Sissel Edelbo er bæredygtige, idet de er syet af vintage sarier. Sarierne har før været båret af indiske kvinder, og der vil derfor være mindre brugsspor på alle styles i form af fx mindre pletter og løse tråde, porøst stof og mindre reparationer. Brugssporene ses som tøjets unikke “skønhedsfejl”. Disse reflektere det liv – og den kærlighed den tidligere ejer har tilføjet stoffet.  FROM ONE WOMAN TO ANOTHER.

Sissel Edelbo ønsker at source de fineste vintage-materialer fra Indien, og omdanne dem til garderobefavoritter til kvinder, der lige som os, ønsker at have en unik og ansvarlig stil. Kernen i Sissel Edelbo er upcycling af smukke vintage sarier, som i generationer er blevet båret af indiske kvinder. De farverige, genanvendte sarier udvælges nøje, inden de efterfølgende re-designes til klædelige styles med en lækker boho vibe.

I og med at størstedelen Sissel Edelbo produkter er lavet af genanvendte sarier, som er opkøbt brugte og dermed er allerede eksisterende tekstiler, kan vi desværre ikke oplyse om materialesammensætningen heri. Sarierne kan variere en hel del i kvalitet og vævning. De indsamler flere hundrede-tusinde sarier årligt, og udvælger de prints og kvaliteter, de føler lever op til vores smags- og kvalitetskrav.

Se mere fra Sissel Edelbo her

Følg os på Facebook eller Instagram og få masser af inspiration til styling eller deltag i de lækre giveaways.

 

 

Størrelse

S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sissel Edelbo Charm short dress 115”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.