Loading...

Sissel Edelbo Holiday dress 01

999.00kr.

1 på lager


Loading...

Sissel Edelbo Holiday dress 01 – Rødligt print

One size og unika – der findes kun denne ene kjole i dette print.

  • Længde: 120 cm
  • Bryst: 122 cm
  • Hofte: 184 cm

Holiday Dress er syet af en smuk vintage sari. Kjolen er en åben rund hals og knappes igennem foran med perlemors knapper. Holiday Dress har rynk hele vejen rundt langt halsudskæringen som giver kjolen en afslappet og løs pasform. Kjolen har vide korte ærmer og lommer i sidesømmen. Kjolen er midi længde og er konstrueret som one size.

Om Sissel Edelbo

Alle styles fra Sissel Edelbo er bæredygtige, idet de er syet af vintage sarier. Sarierne har før været båret af indiske kvinder, og der vil derfor være mindre brugsspor på alle styles i form af fx mindre pletter og løse tråde, porøst stof og mindre reparationer. Brugssporene ses som tøjets unikke “skønhedsfejl”. Disse reflektere det liv – og den kærlighed den tidligere ejer har tilføjet stoffet.  FROM ONE WOMAN TO ANOTHER.

Sissel Edelbo ønsker at source de fineste vintage-materialer fra Indien, og omdanne dem til garderobefavoritter til kvinder, der lige som os, ønsker at have en unik og ansvarlig stil. Kernen i Sissel Edelbo er upcycling af smukke vintage sarier, som i generationer er blevet båret af indiske kvinder. De farverige, genanvendte sarier udvælges nøje, inden de efterfølgende re-designes til klædelige styles med en lækker boho vibe.

I og med at størstedelen Sissel Edelbo produkter er lavet af genanvendte sarier, som er opkøbt brugte og dermed er allerede eksisterende tekstiler, kan vi desværre ikke oplyse om materialesammensætningen heri. Sarierne kan variere en hel del i kvalitet og vævning. De indsamler flere hundrede-tusinde sarier årligt, og udvælger de prints og kvaliteter, de føler lever op til vores smags- og kvalitetskrav.

Se mere fra Sissel Edelbo her

Følg os på Facebook eller Instagram og få masser af inspiration til styling eller deltag i de lækre giveaways.

 

 

Størrelse

S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sissel Edelbo Holiday dress 01”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.