Loading...

Sissel Edelbo Vienna silk Caftan 01

1,399.00kr.

1 på lager


Loading...

Sissel Edelbo Vienna Silk Caftan 01 – Multi print pastel

One size og unika – der findes kun denne ene kjole i dette print.

  • Længde: 123 cm
  • Hofte: 160 cm
  • Bryst: 140 cm

Vienna SILK Caftan er syet af en upcycled crepe silke sari. Denne kaftan kjole har rund hals og en dyb slids foran. Denne kjole har rynk hele vejen rundt langs halsen og har en løs silhuet. Vienna SILK Caftan har løse raglan ærmer med rynk forneden. Manchetten lukkes med perlemors knap. Vienna SILK Caftan er midi til lang længde og har lommer i sidesømmen. Kjolen har aftageligt bælte.

Om Sissel Edelbo

Alle styles fra Sissel Edelbo er bæredygtige, idet de er syet af vintage sarier. Sarierne har før været båret af indiske kvinder, og der vil derfor være mindre brugsspor på alle styles i form af fx mindre pletter og løse tråde, porøst stof og mindre reparationer. Brugssporene ses som tøjets unikke “skønhedsfejl”. Disse reflektere det liv – og den kærlighed den tidligere ejer har tilføjet stoffet.  FROM ONE WOMAN TO ANOTHER.

Sissel Edelbo ønsker at source de fineste vintage-materialer fra Indien, og omdanne dem til garderobefavoritter til kvinder, der lige som os, ønsker at have en unik og ansvarlig stil. Kernen i Sissel Edelbo er upcycling af smukke vintage sarier, som i generationer er blevet båret af indiske kvinder. De farverige, genanvendte sarier udvælges nøje, inden de efterfølgende re-designes til klædelige styles med en lækker boho vibe.

Denne style er en del af vores eksklusive PURE SILK koncept. Vi har nøje udvalgt de smukkeste 100% crepe silke sarier til denne style. Når du ser og mærker denne lækre silke, forstår du, hvorfor dette materiale er kendt verden over som noget af det allerfineste silke. Crepe silke er kendt for at falde smukt og tungt, og har en lækker velour feeling.

Se mere fra Sissel Edelbo her

Følg os på Facebook eller Instagram og få masser af inspiration til styling eller deltag i de lækre giveaways.

 

 

Størrelse

S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sissel Edelbo Vienna silk Caftan 01”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.