Sale 70%
Loading...

Sisters Point Elita dress

399.00kr.
119.70kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af SisterS Point Elita dress – black/silver/gold

Super smuk og festlig kjole fra SisterS Point. Kjolen har en længde lige ned over knæet og sidder løst over barmen. Kjolen har en elastisk syning under brystet og falder flot nedover mave og numse. Kjolen har et flot langt ærme.

SisterS Point Elita dress – Glimmer kjole som er perfekt til julefrokost eller nytårsaften. Kjolen har de smukkeste lurex farver i både guld og sølv.

Style: ELITA-DR1 – BLACK/SILVER/GOLD
Pasform: almindelig i størrelsen
Materiale: 86%nylon, 9%metallic, 5%elastan
Vaskeanvisning: Bør håndvaskes

 

Om SisterS Point

SisterS Point har base i Aarhus og herfra har tøjmærket siden 1994 leveret modetøj til masser af danske kvinder. Da SisterS Point blev grundlagt, var målet at skabe et tøjfirma med et ungt afsæt og design, som hurtigt kunne levere og videreformidle de forskellige modetendenser. Hvor mange andre brands har to årlige kollektioner, ville SisterS Point skille sig ud. I stedet skulle der løbende sendes nye styles på gaden. I takt med nye tendensers indtog på den internationale modescene. Fænomenet kaldes fast fashion og var dengang banebrydende indenfor traditionelt kollektionstøj. I dag findes der flere brands, der arbejder ud fra samme model – men SisterS Point var firstmovers og ægte eksperter i at følge moden. Hele tiden.

Find flere styles fra SisterS Point her

Følg os på facebook eller instagram hvor vi viser alle de nyeste styles hjem og har fine konkurrencer med fede præmier fra webshoppen.

Størrelse

xs/s, M/L, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sisters Point Elita dress”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.