Sale 100 kr
Sale 70%
Loading...

Sisters Point Gogi dress

399.00kr.
100.00kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af SisterS Point Gogi dress – black/silver

Den perfekte kjole er landet. Kjolen sidder hverken til eller er for løs. Den falder helt lige ned af kroppen og har et lækkert blødt elastisk materiale. Kjolens stof har små flade pailletter.! Kjolen går til lige over knæet og har v-udskæring og lange ærmer 7/8 ærmer med elastik. Kjolen har desuden et bindebånd.

SisterS Point Gogi dress er perfekt til julefesterne med vennerne eller kolleger. Brug evt. en stram buks under, hvis du synes den er for kort.

Style: GOGI-DR – BLACK/SILVER
Pasform: almindelig i størrelsen
Materiale: 86%nylon, 9%metallic, 5%elastan
Vaskeanvisning: Bør håndvaskes

 

Om SisterS Point

SisterS Point har base i Aarhus og herfra har tøjmærket siden 1994 leveret modetøj til masser af danske kvinder. Da SisterS Point blev grundlagt, var målet at skabe et tøjfirma med et ungt afsæt og design, som hurtigt kunne levere og videreformidle de forskellige modetendenser. Hvor mange andre brands har to årlige kollektioner, ville SisterS Point skille sig ud. I stedet skulle der løbende sendes nye styles på gaden. I takt med nye tendensers indtog på den internationale modescene. Fænomenet kaldes fast fashion og var dengang banebrydende indenfor traditionelt kollektionstøj. I dag findes der flere brands, der arbejder ud fra samme model – men SisterS Point var firstmovers og ægte eksperter i at følge moden. Hele tiden.

Find flere styles fra SisterS Point her

Følg os på facebook eller instagram hvor vi viser alle de nyeste styles hjem og har fine konkurrencer med fede præmier fra webshoppen.

Størrelse

xs/s, M/L, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sisters Point Gogi dress”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.