Sale 50%
Loading...

Sisters Point Moba shirt

299.00kr.
149.50kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af SisterS Point Moba shirt i mørkebrun

MOBA-SH1 er en klassisk skjorte med en afslappet og løs pasform. Skjorten er længere bagpå end foran, og har en kort slids i hver sidesøm.

Brug skjorten over et par leggings eller en slim jeans. Hvis du gerne vi have et mere loose look, så brug den til en bred buks.

Style: Moba-SH1 – Chokolade
Pasform: almindelig i størrelsen (oversize fit)
Materiale: 50% Bomuld 50% polyester
Vaskeanvisning: Skånevask på 30 grader

 

Om SisterS Point

SisterS Point har base i Aarhus og herfra har tøjmærket siden 1994 leveret modetøj til masser af danske kvinder. Da SisterS Point blev grundlagt, var målet at skabe et tøjfirma med et ungt afsæt og design, som hurtigt kunne levere og videreformidle de forskellige modetendenser. Hvor mange andre brands har to årlige kollektioner, ville SisterS Point skille sig ud. I stedet skulle der løbende sendes nye styles på gaden. I takt med nye tendensers indtog på den internationale modescene. Fænomenet kaldes fast fashion og var dengang banebrydende indenfor traditionelt kollektionstøj. I dag findes der flere brands, der arbejder ud fra samme model – men SisterS Point var firstmovers og ægte eksperter i at følge moden. Hele tiden.

Find flere styles fra SisterS Point her

Følg os på facebook eller instagram hvor vi viser alle de nyeste styles hjem og har fine konkurrencer med fede præmier fra webshoppen.

Størrelse

xs/s, M/L, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sisters Point Moba shirt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.