Loading...

Sisters Point Olea jacket – Hvid

Se størrelsesguide i beskrivelsen

This product is currently out of stock and unavailable.

Loading...

Beskrivelse af SisterS Point Olea jacket – hvid

Sommeren kan bare komme an, for der er landet endnu en smuk kort jakke med 3/4 ærme. Jakken er en farvet denim-agtig jakke med et bredt ærme, 2 påsyede lommer og knaplukning. Har en smule stretch i.

SisterS Point Olea jacket er perfekt over sommerens fine kjoler eller til shorts, bukser og nederdele.

Style: Olea-Ja1 – hvid
Pasform: Almindelig i størrelsen
Materiale: 98% bomuld 2% elastan
Vaskeanvisning: Skånevask på 30 grader

 

Om SisterS Point

SisterS Point har base i Aarhus og herfra har tøjmærket siden 1994 leveret modetøj til masser af danske kvinder. Da SisterS Point blev grundlagt, var målet at skabe et tøjfirma med et ungt afsæt og design, som hurtigt kunne levere og videreformidle de forskellige modetendenser. Hvor mange andre brands har to årlige kollektioner, ville SisterS Point skille sig ud. I stedet skulle der løbende sendes nye styles på gaden. I takt med nye tendensers indtog på den internationale modescene. Fænomenet kaldes fast fashion og var dengang banebrydende indenfor traditionelt kollektionstøj. I dag findes der flere brands, der arbejder ud fra samme model – men SisterS Point var firstmovers og ægte eksperter i at følge moden. Hele tiden.

Find flere styles fra SisterS Point her

Følg os på facebook eller instagram hvor vi viser alle de nyeste styles hjem og har fine konkurrencer med fede præmier fra webshoppen.

Størrelse

xs/s, M/L, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sisters Point Olea jacket – Hvid”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.