Sale 70%
Loading...

Sisters Point Scarf482 yellow

199.00kr. 59.70kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen

Ikke på lager

Loading...

Beskrivelse af SisterS Point scarf482 yellow

Lækkerts stort tørklæde i varme brændte farver og tern.

Kæmpe stort og lækkert tørklæde i smukkeste varme brændte farver. Brug tørklædet om vinteren til din jakke eller som sjal indendørs. Det luner dejligt.

Style: SCARF-482 – 832 Lime Yellow/check
Materiale: 100% polyester
Vaskeanvisning: Skånevask på 30 grader

 

Om SisterS Point

SisterS Point har base i Aarhus og herfra har tøjmærket siden 1994 leveret modetøj til masser af danske kvinder. Da SisterS Point blev grundlagt, var målet at skabe et tøjfirma med et ungt afsæt og design, som hurtigt kunne levere og videreformidle de forskellige modetendenser. Hvor mange andre brands har to årlige kollektioner, ville SisterS Point skille sig ud. I stedet skulle der løbende sendes nye styles på gaden. I takt med nye tendensers indtog på den internationale modescene. Fænomenet kaldes fast fashion og var dengang banebrydende indenfor traditionelt kollektionstøj. I dag findes der flere brands, der arbejder ud fra samme model – men SisterS Point var firstmovers og ægte eksperter i at følge moden. Hele tiden.

Find flere styles fra SisterS Point her

Følg os på facebook eller instagram hvor vi viser alle de nyeste styles hjem og har fine konkurrencer med fede præmier fra webshoppen.

Størrelse

xs/s, M/L, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sisters Point Scarf482 yellow”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.