Sale 40%
Loading...

Sisters Point Vagna-N pants tern

399.00kr.
239.40kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af SisterS Point Vagna-N pants tern

Så er der landet en super cool og lækker buks fra SisterS Point. Buksen kender vi fra det pink jakkesæt som vi tidligere har haft hjemme og nu er den landet i tern. Bukserne er højtaljede. Har elastik bagpå i taljen og har fine læg foran. Buksen har lidt vidde og sidder super flot.

SisterS Point Vagna-N pants tern – er i tern og kan give en rå kant til et ellers feminint look. Passer til Vagna blazer som du finder her

Style: Vagna-N pants – tern
Pasform: Lidt lille i størrelsen i livet – med god plads til lår og numse
Materiale: 96% polyester 4% elastan
Vaskeanvisning: Skånevask på 30 grader

 

Om SisterS Point

SisterS Point har base i Aarhus og herfra har tøjmærket siden 1994 leveret modetøj til masser af danske kvinder. Da SisterS Point blev grundlagt, var målet at skabe et tøjfirma med et ungt afsæt og design, som hurtigt kunne levere og videreformidle de forskellige modetendenser. Hvor mange andre brands har to årlige kollektioner, ville SisterS Point skille sig ud. I stedet skulle der løbende sendes nye styles på gaden. I takt med nye tendensers indtog på den internationale modescene. Fænomenet kaldes fast fashion og var dengang banebrydende indenfor traditionelt kollektionstøj. I dag findes der flere brands, der arbejder ud fra samme model – men SisterS Point var firstmovers og ægte eksperter i at følge moden. Hele tiden.

Find flere styles fra SisterS Point her

Følg os på facebook eller instagram hvor vi viser alle de nyeste styles hjem og har fine konkurrencer med fede præmier fra webshoppen.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sisters Point Vagna-N pants tern”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.