Loading...

Sisters Point Vagna-N pants

Se størrelsesguide i beskrivelsen

This product is currently out of stock and unavailable.

Loading...

Beskrivelse af SisterS Point Vagna-N pants – Pink

Så er der landet et cool pink jakkesæt i en tynd kvalitet. Bukserne har skrå-lommer og en stofbetrukket knap foran. Desuden har den elastik i taljen bagpå og bæltestropper. Buksen er højtaljet og har masser af plads til lår og numse.

SisterS Point Vagna-N pants – er pink og passer perfekt til Vagna blazer men kan også bruges alene. Blazer finder du her

Style: Vagna-N pants – pink
Pasform: Lidt lille i størrelsen i livet – med god plads til lår og numse
Materiale: 96% polyester 4% elastan
Vaskeanvisning: Skånevask på 30 grader

 

Om SisterS Point

SisterS Point har base i Aarhus og herfra har tøjmærket siden 1994 leveret modetøj til masser af danske kvinder. Da SisterS Point blev grundlagt, var målet at skabe et tøjfirma med et ungt afsæt og design, som hurtigt kunne levere og videreformidle de forskellige modetendenser. Hvor mange andre brands har to årlige kollektioner, ville SisterS Point skille sig ud. I stedet skulle der løbende sendes nye styles på gaden. I takt med nye tendensers indtog på den internationale modescene. Fænomenet kaldes fast fashion og var dengang banebrydende indenfor traditionelt kollektionstøj. I dag findes der flere brands, der arbejder ud fra samme model – men SisterS Point var firstmovers og ægte eksperter i at følge moden. Hele tiden.

Find flere styles fra SisterS Point her

Følg os på facebook eller instagram hvor vi viser alle de nyeste styles hjem og har fine konkurrencer med fede præmier fra webshoppen.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sisters Point Vagna-N pants”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.