Sale 50%
Loading...

Sisters Point Vigan dress

399.00DKK
199.50DKK

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af SisterS Point Vigan dress – green

Den perfekte kjole er landet. Kjolen sidder hverken til eller er for løs. Den falder helt lige ned af kroppen og har et lækkert blødt elastisk materiale. Kjolens stof har en masse struktur, som er super flot til modellen og som giver dig mulighed for at “skjule” lidt mave og numse. Helt perfekt! Kjolen går til lige under knæet og har v-udskæring og lange ærmer.

SisterS Point Vigan dress – er perfekt til julefester og julefrokoster og kan både styles med bukser under eller til strømpebukser. Til hverdag kan du bruge en mesh bluse under eller en strik over.

Style: VIGAN-DR – GREEN
Pasform: almindelig i størrelsen
Materiale: 96% polyester 4% elastan
Vaskeanvisning: Skånevask på 30 grader

 

Om SisterS Point

SisterS Point har base i Aarhus og herfra har tøjmærket siden 1994 leveret modetøj til masser af danske kvinder. Da SisterS Point blev grundlagt, var målet at skabe et tøjfirma med et ungt afsæt og design, som hurtigt kunne levere og videreformidle de forskellige modetendenser. Hvor mange andre brands har to årlige kollektioner, ville SisterS Point skille sig ud. I stedet skulle der løbende sendes nye styles på gaden. I takt med nye tendensers indtog på den internationale modescene. Fænomenet kaldes fast fashion og var dengang banebrydende indenfor traditionelt kollektionstøj. I dag findes der flere brands, der arbejder ud fra samme model – men SisterS Point var firstmovers og ægte eksperter i at følge moden. Hele tiden.

Find flere styles fra SisterS Point her

Følg os på facebook eller instagram hvor vi viser alle de nyeste styles hjem og har fine konkurrencer med fede præmier fra webshoppen.

Størrelse

xs/s, M/L, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sisters Point Vigan dress”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.