Sale 50%
Loading...

Sisters Point Vikie dress

499.00DKK
249.50DKK

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af SisterS Point Vikie dress – pink

SisterS Point Vikie dress er en lang kjole med tilførende underkjole og bindebånd. Kjolen har et løst fit og kan bruges med eller uden bindebånd. Kjolen har en tynd elastik ved ærmet, så du evt. kan smøre den op og få et lidt kortere ærme.

Kjolen har den smukkeste mørke pink nuance og er flot til hverdag eller fest. Til hverdag kan den bruges med en cardigan eller strik over og til fest med høj hæl til.

Style: VIKIE-DR – d. pink
Pasform: almindelig i størrelsen – rummelig dog
Materiale: 100% polyester
Vaskeanvisning: Skånevask på 30 grader

 

Om SisterS Point

SisterS Point har base i Aarhus og herfra har tøjmærket siden 1994 leveret modetøj til masser af danske kvinder. Da SisterS Point blev grundlagt, var målet at skabe et tøjfirma med et ungt afsæt og design, som hurtigt kunne levere og videreformidle de forskellige modetendenser. Hvor mange andre brands har to årlige kollektioner, ville SisterS Point skille sig ud. I stedet skulle der løbende sendes nye styles på gaden. I takt med nye tendensers indtog på den internationale modescene. Fænomenet kaldes fast fashion og var dengang banebrydende indenfor traditionelt kollektionstøj. I dag findes der flere brands, der arbejder ud fra samme model – men SisterS Point var firstmovers og ægte eksperter i at følge moden. Hele tiden.

Find flere styles fra SisterS Point her

Følg os på facebook eller instagram hvor vi viser alle de nyeste styles hjem og har fine konkurrencer med fede præmier fra webshoppen.

Størrelse

xs/s, M/L, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sisters Point Vikie dress”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.