Sale 40%
Loading...

Stella Nova Aiva May jacket

2,299.00kr.
1,379.40kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Stella Nova Aiva May jacket

Hvis du virkelig gerne vil eje et helt særligt stykke Stella Nova, så er den her smukke sommerjakke det helt rigtige. Jakken er i en quiltet jakke i de skønneste sommerfarver. Jakken har rund hals, knapper og lange ballon-ærmer med elastik for neden.

Stella Nova Aiva May jacket – er perfekt som en sommerjakke og er en klassisk Stella Nova style. Den passer til det meste og særligt til denim.

  • Style: Aiva May jacket – Multicolor
  • Pasform: Lidt stor i størrelsen
  • Mål: 53 cm over brystet i str. 36 – længde: ca. 61 cm
  • Materiale: 100% bomuld
  • Må ikke tørretumbles
Om Stella Nova

STELLA NOVA er et dansk brand som blev grundlagt i 2002 af designer og kreativ direktør Trine Skoller. Når Trine designer de fine styles, forenes det feminine og det maskuline med det pyntede og afslappede. Modsætninger mødes og en ny historie fortælles. Der er kælet for detaljerne og for pasformen, så tøjet får det bedste frem i dig.

Det er Trines ønske, at hvert stykke tøj er en ”must-have” som du simpelthen må eje. Grundlaget for STELLA NOVAs succes er Trines kreative sjæl og et virkelig dedikeret team bag hende. Målet er at skabe unikke og tidløse styles, som kvinder vil have i deres klædeskab nu og for evigt.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

 

Størrelse

34, 36, 38, 40, 42, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stella Nova Aiva May jacket”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.