Sale 40%
Loading...

Stella Nova Alberthe top

1,199.00DKK
719.40DKK

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Stella Nova Alberthe top

Super smuk orange-rød broderi d’anglaise top med justérbare stropper. Dem binder du selv. Toppen har flere lag og er rummelig i størrelsen.

Stella Nova Alberthe top er den perfekte smukke sommertop i en smuk dyb orange farve. Toppen er super flot til denim og jordfarver.

Se meget mere Stella Nova her

  • Style: Alberthe – Orange red
  • Pasform: Rummelig i størrelsen
  • Materiale: 100% bomuld
  • Vaskeanvisning – max 30 grader
Om Stella Nova

STELLA NOVA er et dansk brand som blev grundlagt i 2002 af designer og kreativ direktør Trine Skoller. Når Trine designer de fine styles, forenes det feminine og det maskuline med det pyntede og afslappede. Modsætninger mødes og en ny historie fortælles. Der er kælet for detaljerne og for pasformen, så tøjet får det bedste frem i dig.

Det er Trines ønske, at hvert stykke tøj er en ”must-have” som du simpelthen må eje. Grundlaget for STELLA NOVAs succes er Trines kreative sjæl og et virkelig dedikeret team bag hende. Målet er at skabe unikke og tidløse styles, som kvinder vil have i deres klædeskab nu og for evigt.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

 

Størrelse

34, 36, 38, 40, 42, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stella Nova Alberthe top”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.