Loading...

Stella Nova Carole shirt

1,299.00kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Stella Nova Carole shirt

Så landede den smukkeste og mest femine skjorte fra det danske mærke Stella Nova. Skjorten har 2/4 ærmer med masser af plads i. Nederst på ærmet og kraven er formet som kronblade på en blomst. Skjorten er gennemknappet.

Stella Nova Carole shirt er super smuk til jeans, shorts, bukser og nederdele. Den kan styles fint til fest eller nedtonet til hverdag.

  • Style: Carole – 163 – White/red
  • Pasform: Alm. i størrelsen
  • Materiale: 100% bomuld
  • Må ikke tørretumbles
Om Stella Nova

STELLA NOVA er et dansk brand som blev grundlagt i 2002 af designer og kreativ direktør Trine Skoller. Når Trine designer de fine styles, forenes det feminine og det maskuline med det pyntede og afslappede. Modsætninger mødes og en ny historie fortælles. Der er kælet for detaljerne og for pasformen, så tøjet får det bedste frem i dig.

Det er Trines ønske, at hvert stykke tøj er en ”must-have” som du simpelthen må eje. Grundlaget for STELLA NOVAs succes er Trines kreative sjæl og et virkelig dedikeret team bag hende. Målet er at skabe unikke og tidløse styles, som kvinder vil have i deres klædeskab nu og for evigt.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

 

Størrelse

34, 36, 38, 40, 42, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stella Nova Carole shirt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.