Loading...

Stella Nova Harper top

1,399.00kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Stella Nova Harper top

Super smuk og klassisk top med et tvist. De store flæsedetaljer på  ærmerne giver toppen det flotteste look. Skjorten har en lidt smal silhuet og er derfor lidt lille i størrelsen. Stoffet er en anelse stift og det fungerer godt til detaljerne med ærmet.

Stella Nova Harper top er super smuk til denim eller ensfarvede underdele. Kan også fungere godt til nederdele i en lidt smal model.

Se meget mere Stella Nova her

  • Style: Harper top
  • Pasform: Lidt lille i størrelsen, da der ikke er stretch i.
  • Mål: 51 cm over brystet i str. 38
  • Materiale: 85% bomuld 15% nylon
  • Vaskeanvisning – max 30 grader
Om Stella Nova

STELLA NOVA er et dansk brand som blev grundlagt i 2002 af designer og kreativ direktør Trine Skoller. Når Trine designer de fine styles, forenes det feminine og det maskuline med det pyntede og afslappede. Modsætninger mødes og en ny historie fortælles. Der er kælet for detaljerne og for pasformen, så tøjet får det bedste frem i dig.

Det er Trines ønske, at hvert stykke tøj er en ”must-have” som du simpelthen må eje. Grundlaget for STELLA NOVAs succes er Trines kreative sjæl og et virkelig dedikeret team bag hende. Målet er at skabe unikke og tidløse styles, som kvinder vil have i deres klædeskab nu og for evigt.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

 

Størrelse

34, 36, 38, 40, 42, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stella Nova Harper top”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.