Loading...

Stella Nova Ingeborg dress

1,599.00kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Stella Nova Ingeborg dress

Smukkeste klassiske sommerkjole fra Stella Nova. Kjolen har et fint kort ærme, læg med lille flæsekant for oven og v-udskæring med knap under. Kjolen er i den smukkeste lyseblå farve og har en fin ternet struktur i stoffet.

Stella Nova Ingeborg dress, kan både styles til hverdag og fest. Brug kjolen til de særlige lejligheder med sandaler eller hæl til.

  • Style: Ingeborg dress – Soft blue
  • Pasform: Almindelig i størrelsen
  • Materiale: 47% polyester, 44% bomuld og 9% elastan
  • Må ikke tørretumbles
Om Stella Nova

STELLA NOVA er et dansk brand som blev grundlagt i 2002 af designer og kreativ direktør Trine Skoller. Når Trine designer de fine styles, forenes det feminine og det maskuline med det pyntede og afslappede. Modsætninger mødes og en ny historie fortælles. Der er kælet for detaljerne og for pasformen, så tøjet får det bedste frem i dig.

Det er Trines ønske, at hvert stykke tøj er en ”must-have” som du simpelthen må eje. Grundlaget for STELLA NOVAs succes er Trines kreative sjæl og et virkelig dedikeret team bag hende. Målet er at skabe unikke og tidløse styles, som kvinder vil have i deres klædeskab nu og for evigt.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

 

Størrelse

34, 36, 38, 40, 42, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stella Nova Ingeborg dress”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.