Loading...

Stella Nova Jo kimono

1,799.00kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Stella Nova Jo kimono

WOW! Sindssygt smuk kimono i den smukkeste metervare med hulmønster i. Den er oversize, har knapper og 3/4 ærme. Den kan bruges som en kort kjole også. Desuden en brystlomme i den ene side.

Stella Nova Jo kimono kan bruges som en let sommerjakke eller som kimono over en skjorte eller top. Den kan bruges hele året rundt og er i den smukkeste grønne farve.

Se meget mere Stella Nova her

  • Style: Jo Kimono (dress)
  • Pasform: Oversize
  • Mål: Ca. 62 cm over brystet – ca. 84 cm i længde – begge målt i str. 36
  • Materiale: 100% bomuld
  • Vaskeanvisning – max 30 grader
Om Stella Nova

STELLA NOVA er et dansk brand som blev grundlagt i 2002 af designer og kreativ direktør Trine Skoller. Når Trine designer de fine styles, forenes det feminine og det maskuline med det pyntede og afslappede. Modsætninger mødes og en ny historie fortælles. Der er kælet for detaljerne og for pasformen, så tøjet får det bedste frem i dig.

Det er Trines ønske, at hvert stykke tøj er en ”must-have” som du simpelthen må eje. Grundlaget for STELLA NOVAs succes er Trines kreative sjæl og et virkelig dedikeret team bag hende. Målet er at skabe unikke og tidløse styles, som kvinder vil have i deres klædeskab nu og for evigt.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

 

Størrelse

34, 36, 38, 40, 42, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stella Nova Jo kimono”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.