Loading...

Stella Nova Levana top

1,399.00kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Stella Nova Levana top

Super flot top med broderi-detaljer på stropper og som mønster på toppen. Toppen har en smuk firkantet udskæring og brede stropper. Toppen sidder løst nedover kroppen.

Stella Nova Levana top er en perfekt sommertop som passer til alle farver i printet og som også er flot til denim og hvid.

Se meget mere Stella Nova her

  • Style: Levana – blue sea
  • Pasform: Almindelig i størrelsen
  • Materiale: 100% bomuld
  • Vaskeanvisning – max 30 grader
Om Stella Nova

STELLA NOVA er et dansk brand som blev grundlagt i 2002 af designer og kreativ direktør Trine Skoller. Når Trine designer de fine styles, forenes det feminine og det maskuline med det pyntede og afslappede. Modsætninger mødes og en ny historie fortælles. Der er kælet for detaljerne og for pasformen, så tøjet får det bedste frem i dig.

Det er Trines ønske, at hvert stykke tøj er en ”must-have” som du simpelthen må eje. Grundlaget for STELLA NOVAs succes er Trines kreative sjæl og et virkelig dedikeret team bag hende. Målet er at skabe unikke og tidløse styles, som kvinder vil have i deres klædeskab nu og for evigt.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

 

Størrelse

34, 36, 38, 40, 42, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stella Nova Levana top”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.