Sale 40%
Loading...

Stella Nova Orli pants

1,099.00DKK
659.40DKK

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Stella Nova Orli pants

Wow, sikke nogle smukke bukser der er landet i shoppen! Bukserne er i det smukkeste blomstrede print og har struktur i stoffet. Bukserne har vidde i benet.

Stella Nova Orli pants er den perfekte buks, til dig som gerne vil have et par smukke bukser på og en fin top til en sommerfest. Bukserne har vidde og passer perfekt til en hæl.

  • Style: Orli pants – 744 gardeners flowers
  • Pasform: Alm. i størrelsen
  • Materiale: 100% Recycled Polyester
  • Håndvaskes
Om Stella Nova

STELLA NOVA er et dansk brand som blev grundlagt i 2002 af designer og kreativ direktør Trine Skoller. Når Trine designer de fine styles, forenes det feminine og det maskuline med det pyntede og afslappede. Modsætninger mødes og en ny historie fortælles. Der er kælet for detaljerne og for pasformen, så tøjet får det bedste frem i dig.

Det er Trines ønske, at hvert stykke tøj er en ”must-have” som du simpelthen må eje. Grundlaget for STELLA NOVAs succes er Trines kreative sjæl og et virkelig dedikeret team bag hende. Målet er at skabe unikke og tidløse styles, som kvinder vil have i deres klædeskab nu og for evigt.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

 

Størrelse

34, 36, 38, 40, 42, XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stella Nova Orli pants”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.