Loading...

Y.A.S Abelia strikkjole

499.95kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Abelia strikkjole

Smukkeste blå strikkjole i en tætstrikket kvalitet. Kjolen har v-hals og 3/4 ærmelængde.

Y.A.S Abelia strikkjole – Brug den smukke strikkjole over et par bløde leggings eller vores Belle leggings fra Object. Du kan desuden style med sneakers, hæl eller fede støvler til. Sæt flotte smykker til for at fuldende looket.

  • Style: YASABELIA 3/4 KNIT DRESS
  • Pasform: Almindelig i størrelsen
  • Materiale: 52% Lenzing Ecovero, 26% polyester 22% nylon
  • Vaskeanvisning: 30 grader
  • Vasketip: læg evt. din strik ud i badeværelset efter du har været i bad. Det fugtige miljø vil få fibrene til at trække sig sammen og regenerere. Virker også hvis du hænger den ud i fugtigt vejr.
Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Abelia strikkjole”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.