Loading...

Y.A.S Beeta dress

599.95kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Beeta dress

Den smukkeste korte kjole med plisseringer er landet fra populære Y.A.S. Kjolen har lag-på-lag effekt og er gennemknappet. Kinakrave og lange ærmer samt et super flot print. Desuden er kjolen foret på kroppen. Den har 2 små knapper ved manchetten.

Y.A.S Beeta dress kan bruges til strømpebukser eller jeans. Brug evt. en cardigan eller en blazer over.

  • Style: YASBEETA LS SHIRT DRESS
  • Pasform: Almindelig i størrelsen
  • Mål: Brystmål 51 cm i str. 38 – længde 95 cm
  • Materiale: 50% recycled polyester 50% polyester
  • Vaskeanvisning: 30 grader

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL, XXL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Beeta dress”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.