Loading...

Y.A.S Bobo pants

399.95DKK

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Bobo pants

Y.A.S Bobo pants er en højtaljet løs buks med en bred elastik i taljen og skrålommer. Buksen passer til den smukke skjorte, som du finde

Buksen og sættet har det fedeste print i farverne pink, lilla, oarnge og gul. Brug det sammen eller hver for sig.

  • Stylenavn: YASBOBO HW PANT
  • Pasform: Almindelig i størrelsen
  • Materiale: 59% recycled polyester, 37% polyester 4% elastan
  • Vaskeanvisning: 30 grader

 

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL, XXL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Bobo pants”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.