Loading...

Y.A.S Bolette jacket

799.95DKK

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Bolette jacket

Smuk overgangsjakke i en smuk farvekombination. Jakken kan taljeres en smule ved at knappe de små bånd som sidder i siden. Jakken har en smuk klassisk klokke-form. Den sidder fint til for oven og er a-shape fra hoften og ned. Desuden kan ærmerne lynes af, så den kan bruges som en vest i overgangsperioden.

Y.A.S Bolette jacket er i et smukt farvemix

  • Style: YASBOLETTE LS JACKET
  • Pasform: Lidt lille i størrelsen
  • Materiale: 100% nylon
  • Vaskeanvisning: 30 grader

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Bolette jacket”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.