Sale 100 kr
Loading...

Y.A.S Cantha wide pants

449.95kr.
100.00kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Cantha wide pants

Y.A.S Cantha wide pants er en løs og lækker buks i en små-plisseret kvalitet med det smukkeste print. Bukserne har god vidde og kan passe perfekt til skjorten som du finder her

Buksen er højtaljet og har elastik i taljen.

  • Stylenavn: YASCANTHA HW WIDE PANTS
  • Pasform: Almindelig i størrelsen
  • Materiale: 100% Polyester
  • Vaskeanvisning: 30 grader

 

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Cantha wide pants”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.