Sale 100 kr
Loading...

Y.A.S Clara pants

449.95kr.
100.00kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Clara Pants – højtaljet

Y.A.S Clara Pants er den smukkeste buks som passer perfekt til Clara top som du finder her

Buksen er i en super smuk blonde og den flotteste grønne farve. Buksen er foret, så den ikke synes gennemsigtig. Buksen har fast talje, knap og lynlås og inden lommer. Buksen er vig i modellen og super blød at have på.

  • Stylenavn: YASCLARA HW PANTS
  • Pasform: Almindelig i størrelsen – lidt kort
  • Materiale: 16% viscose, 24% bomuld, 60% polyamide
  • Vaskeanvisning: 30 grader

 

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Clara pants”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.