Loading...

Y.A.S Daza wrap skirt

399.95DKK

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Daza wrap skirt

Smukkeste blå slå-om-nederdel i den fineste klare blå farve. Nederdelen har flæser forneden og bæltestropper bagpå til snoren. Nederdelen lukkes som en klassisk slå-om-nederdel, hvor man tager bæltet igennem et hul og binder på den modsatte side. Nederdelen er længere bagpå end foran. Længden er midi.

Y.A.S Daza wrap skirt – brug nederdelen hele året rundt og style den med forskellige overdele. Enten toppe, skjorter eller strik.

  • Style: YASDAZA HW WRAP SKIRT
  • Materiale: 85% Lenzing Ecovero viscose og 15% nylon
  • Pasform: Almindelig i størrelsen
  • Mål: taljen er fleksibel, da det er en slå-om-nederdel. Længde bagpå 100 cm i str. M
  • Vaskeanvisning: Vaskes på 30 grader.

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL, XXL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Daza wrap skirt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.