Sale 70%
Loading...

Y.A.S Dotme top

Se størrelsesguide i beskrivelsen

This product is currently out of stock and unavailable.

Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Dotme top

Den smukke top fra Y.A.S har et strikket for -og bagstykke og super smukke ærmer som er gennemsigtige og luftige med prikker på. Toppen sidder til på kroppen men ikke på ærmerne. Toppen har en smuk ribkant for neden i ærmerne som giver en fin ballon-effekt.

Y.A.S Dotme top er både behagelig og flot på samme tid. Så den giver mulighed for at tage flot tøj på og samtidig have det super behageligt. Den er også perfekt under en vest, så de smukke ærmer kommer til syne.

  • Style: YASDOTME LS KNIT PULLOVER
  • Pasform: Almindelig i størrelsen
  • Materiale: 52% Viscose Lenzing Ecovero, 26% polyester og 22% nylon
  • Vaskeanvisning: 30 grader

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Dotme top”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.