Sale 70%
Loading...

Y.A.S Emani dunjakke

Se størrelsesguide i beskrivelsen

This product is currently out of stock and unavailable.

Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Emani dunjakke

Smukkeste lys lilla dunjakke fra Y.A.S med hætte og lynlås. Jakken kan lukkes helt op i halsen. Har rib ved håndleddet så vinden ikke kan komme ind.

Y.A.S Emani dunjakke Er super smuk og har en god længde som varmer hele kroppen.

  • Style: YASEMANI LONG DOWN COAT
  • Pasform: Almindelig i størrelsen
  • Materiale: Outershell: 100% Polyester. Fyld: 80% Dun, 20% fjer. Fór: 100% Rec. Polyester
  • Vaskeanvisning: Se label i jakken

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Emani dunjakke”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.