Loading...

Y.A.S Freya kort strik pink

299.95DKK

Se størrelsesguide i beskrivelsen

Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Freya kort strik pink

Smukkeste korte kabel strik. Strikken har ikke ærmer men alligevel lidt mere ærme end en vest. Den har en rib-strik i halsen og på skulderen.

Y.A.S Freya kort strik pink er perfekt over dine sommerkjoler eller skjorter om aftenen. Den er sindssygt blød i materialet og findes også i sandfarvet.

  • Style: YASFREYA CROPPED KNIT GILET – Fuscia pink
  • Materiale: 60% Bomuld – 40% akryl
  • Vaskeanvisning: Vaskes på 30 grader.

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Freya kort strik pink”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *