Loading...

Y.A.S Frilly long dress

599.95kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Frilly long dress

Så er der landet endnu en klassisk lang kjole fra Y.A.S. Udover at lave en fantastisk pasform, så har Y.A.S også rigtigt godt styr på deres prints. Printet er et perfekt efterårs-print med blomster i mærke farver. Kjolen har v-udskæring, flæsedetaljer foran på brystet, betrukne knapper og løs elastik ved håndleddet.

Y.A.S Frilly long dress kan bruges med nylonstrømper eller bukser under. Du kan style med blazer eller strik og med hæl eller sneakers.

  • Style: YASFRILLY LS LONG DRESS –
  • Pasform: Almindelig i størrelsen
  • Materiale: 50% Viscose 50% Viscose Lenzing Ecovero
  • Vaskeanvisning: 30 grader

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Frilly long dress”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.